Hydrate! Zo ga jij écht meer water drinken

Print
Hydrate! Zo ga jij écht meer water drinken

Foto: Pinterest

Eerst een woordje lof over de krachten van water: het houdt je huid jong, je lichaam gezond, je darmen in evenwicht en je zatte alter ego weg. Maar eerlijk is eerlijk: het smaakt naar niks, ruikt niet veelbelovend en heeft geen funky kleurtje. Toch is het tijdens warme zomerdagen - nu, dus - belangrijk om je te hydrateren door voldoende water te drinken. Met deze tips, doe je het moeiteloos:

1. ICE, ICE, BABY

Stukjes fruit, bloemetjes, kruidentakjes of zelfs snoep; steek alles in je ijsblokjes om er een instaworthy drankje van te maken. We beloven je, drinken zal je!

2. RIETJES

Steek een leuk rietje in je drankje. Een rietje zet je niet alleen aan om meer te drinken, maar als het er ook nog eens mooi uitziet, zijn wij natuurlijk altijd verkocht!

3. DRINKBUS

Zelfs water drinken is een goed excuus om een nieuwe shopping spree in de agenda te zetten. Er zijn heel wat fraaie drinkbussen op de markt. Eentje vinden waar jij verliefd op wordt - en bijgevolg je lippen niet van af kan houden -, kan geen probleem zijn! 

4. FRUITJES

Een fruitinfuus in je waterfles steken ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, maar brengt ook wat leven in de brouwerij. Een smaakje, een kleurtje en zélfs een geurtje. Hallelujah! 

5. FREEZE

Posseidon draait zich om in zijn graf als hij dit hoort, maar water bevriezen is een efficiënte manier om het drankje wat aantrekkelijker te maken. Steek alles wat je wil - herhaling: stukjes fruit, bloemetjes, kruidentakjes of zelfs snoep - met een scheutje water in de diepvries. Tadaaaaaaaaaaaa!

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video