Instatrolls! Deze bikinifoto van Lize Feryn kreeg zonet de volle lading bodyshame

Print
Instatrolls! Deze bikinifoto van Lize Feryn kreeg zonet de volle lading bodyshame

Foto: Instagram Lize Feryn

Je bent op vakantie, gaat voor een frisse duik in de zee en denkt: "Daaaaaaaamn, y'all better watch this, want ik zie er echt lekker uit vandaag!" Op van die - zeldzame - zelfzekere momenten haal je meteen je camera boven en ontferm je je over die volgende foto op je feed. Na een honderdtal verschillende poses en angles te hebben aangenomen hoop je dat er toch één Instaworthy kliekje tussen zit. En ja, hoor, je hebt er ééntje te pakken! Dat is exact wat model en actrice Lize Feryn deed, met het enige verschil dat ze er publiekelijk voor werd uitgemaakt...

Onder deze - onwijs hete! - foto lezen we reacties als "Er zijn hier echt mensen die anorexia mooi vinden ofwat????" en "Te mager, waar zijn die rondingen...". Een andere man kaart dan weer aan dat zijn dochter lijdt aan anorexia en dat het lichaamsbeeld dat op sociale media wordt gekweekt daar gedeeltelijk voor verantwoordelijk is.

Lize laat weten in de reacties dat elk lichaam mooi is zoals je ermee geboren wordt, maar dat dat voor haar niet anders is. En ze kon ook op haar vrienden rekenen om foute veronderstellingen van de baan te helpen: "Ik kan bevestigen dat @lizeferyn chips en pizza vreet als een hongerig monster (en achteraf luide boeren laat), en nog nooit een sit-up in haar leven heeft gedaan. Some girls..:) Love you prachtwezen".

 

 

Nog steeds geen klachten ??????

Een bericht gedeeld door Lize Feryn (@lizeferyn) op

 

Gelukkig is de overgrote meerderheid van de reacties juist heel positief. En als je het ons vraagt, ziet de beeldschone Lize er gewoon ontzettend sexy uit! Dat vond mede-BV Kobe Ilsen er trouwens ook van, dus kon hij het niet laten om ook een Instagrampost aan het bodyshaming-incident te wijden. Kobe to the rescue! 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video