Hilarisch! Wat er gebeurt wanneer vaders hun kleine spruit moeten aankleden

Mannen die zelf een outfit uit de kast moeten grijpen ‘s morgens zijn de reden waarom Jani àltijd werkzekerheid zal hebben. Beeld je dus eens in dat de vrouw van huis is en diezelfde mannen hun kleine spruit moeten aankleden. Yep, trouble! Maar ook het perfecte ingrediënt voor een heuse lachbui. Gelukkig hoeft het niet altijd op rode wangen uit te draaien wanneer je je oogappel later die dag gaat ophalen bij de crèche, want Lidl heeft een kant en klare oplossing voor scenario’s als deze. Scroll dus zeker verder naar beneden, maar eerst: LACHEEEEN!
Print

Wil je niet dat je kind als meme op het wereldwijde web eindigt, dan kun je nog altijd de dag voordien een foto van de outfit maken, instructies neerpennen, dreigen z’n schoonmoeder erbij te halen of… voor de foolproof oplossing van Lidl kiezen: schattige joggingpakjes die hij haast niet verkeerd kan aandoen.

Je kleine spruit kan in alle comfort de hele dag al spelend doorbrengen, er is keuze tussen verschillende leuke motiefjes, en voor 7,99 euro beleef je geen paniekaanval wanneer je kleine Sien of Thomas ophaalt bij de dagmoeder.

Haast je dus snel naar de dichtstbijzijnde winkel of bestel deze tweedelige babypakjes online via lidl-shop.be.