Zien! Niels Destadsbader's bedgeheimen: "Ja, ik heb al met meerdere mensen tegelijkertijd het bed gedeeld"

Print
Zien! Niels Destadsbader's bedgeheimen: "Ja, ik heb al met meerdere mensen tegelijkertijd het bed gedeeld"

Foto: Instagram Niels Destadsbader

Tijdens de Lokerse Feesten neemt Linde Merckpoel bekende artiesten mee onder de lakens. Daar ondervraagt ze hen over hun natte en minder natte dromen of voorkeuren in de slaapkamer. Publieksliefhebber Niels Destadsbader blijkt toch een tikkeltje stouter te zijn dan hij doet vermoeden.

Linde Merckpoel doet in haar rubriek ‘Een slaapmutsje met…’ het boekje open over de nachtelijke avonturen van haar bekende gasten. Ze kon onlangs ook zanger, acteur en presentator Niels Destadsbader strikken voor zo'n pikant gesprekje. En wat blijkt? De braaf uitziende zanger heeft ook een stout kantje! 

Van iedereen op de hele wereld zou hij het liefst eens lepeltje-lepeltje liggen met Véronique De Kock en zijn droomtriootje omvat een oudere vrouw en een jongedame die hij echt heel mooi vindt. 

Is Niels een beest in bed? Voor het antwoord op die vraag moet je bij Linde zijn, maar wat we wel los kunnen is dat hij een zweter is tussen de lakens en best aan de rechterkant van het bed slaapt. Kijk hier het volledige filmpje: 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video