OH NO! Alles wat jij moet weten over de breuk tussen Kourtney Kardashian en Younes Bendjima

Print
OH NO! Alles wat jij moet weten over de breuk tussen Kourtney Kardashian en Younes Bendjima

Foto: Pinterest

We zagen Younes afgelopen weekend nog voor de eerste keer in Keeping Up With The Kardashians verschijnen, maar nu blijkt dat hij intussen al met zijn klikken en zijn klakken uit de Kardashian clan is geschopt. Hoe hij dat voor elkaar kreeg? Een publieke Instagram feud, gevolgd door een postdroomreisdipje én een vakantieliefde in Mexico. Ai-ai-ai.

Remember die overdreven impressionante vakantie door Italië die de tortelduifjes onlangs maakten? En remember de daaropvolgende heisa op Instagram over de reactie van Kourtney's vriend, Younes Bendjima, op haar bikinifoto.  Zijn - reeds verwijderde - reactie (zie hieronder) veroorzaakte heel wat opschudding bij fans en zette ook zijn relatie met de oudste Kardashian sister onder vuur. Want hé, als je met Kourtney wil vogelen, moet je haar Instagram look en feel - lees: een stukje vlees meer of minder, bezorgt de medemens toch geen hinder - er ook maar bij nemen.

En het eerste publieke dispuut tussen Kourtney en Younes was een feit. The born bitch (je moet echt de nieuwste aflevering KUWTK kijken als je dit wil snappen) trok zich weinig aan van de kritiek van haar vriend en ging jolig verder met het posten van halfnaakt tot behoorlijk en zelfs zeer naakte foto's. You go, girl! 

Sinds de terugkeer naar de Verenigde Staten is hun relatie volgens betrouwbare bronnen niet meer hetzelfde. Ze gingen door veel ups en downs en wij vermoeden - corrigeer gerust als we fout zijn - dat de gelekte paparazzikliekjes van Younes en zijn vakantieliefde in Mexico zeker niet geholpen hebben. 

Het meisje op de foto's is Jordan Ozuna, een opmerkelijke keuze voor iemand die problemen heeft met een stringetje meer of minder op Instagram. Fun fact: Jordan is ook op camera vastgelegd met Tyga vlak na zijn breuk met Kylie. Of de twee echt een koppel zijn, is nog niet zeker, maar dat Kourtney deze liefdesperikelen niet langer pikt, is een feit! 

En de Kardashian familie zou de Kardashian familie niet zijn als ze niet als wolven op mekaars tegenstanders zouden grommen. Kim en Khloé nemen het voortouw, want dat tripje naar Mexico was volgens haar toch een "boys only"-gelegenheid. *insert pinokio emoji*

 

 

Geen nood, Kourt, wij kennen iemand die staat te trippelen om zich weer over jou te ontfermen! 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video