Ponytail revisited: celebrities komen massaal de deur uit met ‘half-up’ paardenstaarten

Is het niet op de catwalk of het geheime Pinterestbord dat ze ongetwijfeld hebben, dan halen celebrities de kapselinspiratie wel bij hun trouwe viervoeters. Want de paardenstaart waar menig Hollywoodster voor lijkt te vallen prijkte dan ook eerder op de kruin van heel wat shih tzu’s en maltesers. Ben je dus op zoek naar matching haido’s voor jou en je hond, of wil je gewoon op een stijlvolle manier je haren opsteken tijdens deze zwoele zomer, dan is de half-up ponytail jou op het lijf – meer bepaald hoofd – geschreven!
Print

Van Beyoncé tot Bella Hadid, Rihanna en of course Kim Kardashian: het lijstje met Hollywoodsterren die op de rode loper verschenen met een hoge halve paardenstaart lijkt steeds langer te worden. Dèjà vu – en niet omdat de hond van je ouders twintig jaar geleden dagelijks voor je neus stond te kwispelen met gelijkaardig kapsel - ? De haarstijl floreerde eerder al tijdens de jaren zestig en is dus aan een heuse comeback bezig. En aangezien we altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om iets met ons haar aan te vangen, is de half-up ponytail meer dan welkom!

Maar hoe maak je het kapsel nu? Simpel:

  • Maak een scheiding in je haar van oor tot oor.
  • Het haar voor de scheiding maak je met een elastiekje vast in een paardenstaart.
  • Draai om af te werken een haarlok rond het elastiekje en kam alle haren netjes zodat de paardenstaart en je losse haren in elkaar versmelten.
  • Voilà, coupe shih tzu!

Meer over haar

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video