Deze zomerstuks hoeven enkel een wit T-shirt en een paar sandaaltjes

Print
Deze zomerstuks hoeven enkel een wit T-shirt en een paar sandaaltjes

Foto: Pinterest

Het hoeft er niet altijd te dik op te liggen. Soms zijn de eenvoudige klassiekers als een wit T-shirt en een stel zomerse sandaaltjes meer dan genoeg om van een outfit een look te maken. "Soms" als in: je hebt het juiste hoofdingrediënt nodig. En daar zijn wij, JaniTV, om jou uit de nood te helpen! Met deze Jani-approved zomerstuks kan jij keer op keer een wit T-shirt met sandaaltjes dragen.

ROK

De regels zijn simpel: ofwel ga je all-in met een opvallende print - met luipaard kan je nooit verkeerd gaan -, ofwel ga je nice and easy met een effen rok voor een nonchalante vakantie-uitstraling. 

€39.95 Zara

€35,99 Mango

€44,99 H&M

 

SHORT

Ook hier zal een printje nooit misstaan. Ga dan wel best voor een losse short met wikkelkoord, anders kan het wat misplaatst pikant ogen. De strakke versie hou je best voor de oude jeans-klassieker. Maar ook niet te strak. Yep, de juiste fit vinden kan jaren duren, maar eens je 'm gevonden hebt, kan niemand zijn ogen nog van jouw achterkant houden!

€12,99 Pull&Bear (Zalando)

 

€29.95 Zara

 

€59 & Other Stories

 

BROEK

En de winnaar is... de enige echte palazzo pants! Doorkijkstof of metallic, een gekke print of juist helemaal effen, deze broek zal altijd - maar dan ook echt altijd - slagen met een wit T-shirt en sandaaltjes. Als je voor het gemak wil tekenen, heeft deze look hands down jouw voorkeur.

€39.95 Zara

 

€59 & Other Stories

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video