Boy, bye! Met dit zijslaapkussen belandt jouw lief in een wip op de sofa

Print
Boy, bye! Met dit zijslaapkussen belandt jouw lief in een wip op de sofa

Foto: Pinterest

Een lief hebben is leuk - denk: fulltime kok in huis en iemand die de spinnen voor je elimineert (daar stopt het ongeveer) - maar wat nog veel beter is, is een zijslaapkussen dat slaapt als een wolkje. Plus: altijd knuffelklaar, strompelt niet halfdronken het bed in én oordeelt niet over je Hello Kitty-pyjama.

Alle misverstanden over slapen met je boyfriend uit de wereld: je ligt op een plakkerige zweetkolos wiens gesnurk in aanmerking komt voor nachtlawaai. En als je echt voor het ongeluk geboren bent, schrik je in het holst van de nacht wakker met een toefje okselhaar in je gezicht, want die arm kon hij echt ner-gens anders leggen?! Argh! Wie kan dit nog een schoonheidsslaapje noemen?

Maar hé, aan alle mannen die zich nu een tikkeltje ondergewaardeerd voelen: wij willlen eigenlijk niets liever dan als hulpeloze kittens tegen jullie aan wrijven - zelfs ondanks bovenstaande klachten -. Jammer genoeg kunnen we daar meestal niet op al te veel wederzijdse gretigheid rekenen. Resultaat: hij ronkend aan het ene uiterste van het king size bed en jij stelt op het randje van het andere uiterste jullie hele liefdesverhouding in vraag. 

Het beste van twee werelden? Het zijslaapkussen  van Lidl! Het kussen is gemaakt van kwalitatief veerkrachtig materiaal voor alle comfort en een vaste slaap, maar geeft je tegelijkertijd voldoende ondersteuning. Voor nog geen tien euro (€ 9,99) kan jij het zijslaapkussen in alle Lidl-winkels én de online shop scoren! 

Er zijn natuurlijk nog altijd een paar dingen die het kussen niet kan - zeker niet zoals jouw persoonlijk stuk toptalent -, dus je lief helemaal uit het bed verbannen is geenszins een optie. Het kussen, daarentegen, mag je voor bepaalde randactiviteiten zeker uit het speelveld zwieren. Achteraf leg je het er gewoon weer bij voor je zwangerschapsbuikje. Of die pizzababy die je gisteren hebt verwekt.

Last but definitely not least: all the single ladies! Het hoeft natuurlijk geen uitleg waarom dit voor jullie dé aankoop van het jaar kan zijn. Enige last van bindingsangst, simpelweg aan het genieten van het goeie leven of aan het wachten tot je de ware tegen het lijf loopt? Met dit zijslaapkussen zou je bijna geen andere bedpartners meer willen. Bijna.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video