Droomjob alert! Nutella zoekt mensen die choco willen uittesten

Print
Droomjob alert! Nutella zoekt mensen die choco willen uittesten

Foto: Pinterest

Yes! Chocolovers, dit is een jobaanbieding om de vingers bij af te likken, want Nutella is op zoek naar mensen die verzot zijn van de smeerpasta en daar graag véél van eten. En als we zeggen veel, bedoelen we dat je het allerlaatste uit de pot schraapt met een mes.

Ja, je hoort het helemaal goed. Werken voor Ferrero, het bedrijf achter Nutella, was nog nooit zo makkelijk. Eigenlijk moet je helemaal niets kunnen, maar gewoon heel verzot zijn op de heerlijke chocolade smeerpasta. Daarbovenop kun je ook nog eens lekker vertoeven in het Italiaanse zonnetje, want het hoofdkantoor ligt in Alba, een Noord-Italiaans dorpje.

Zie jij dit wel zitten? Wel, ze zoeken zo'n 60 chocovreters. Je krijgt dan een cursus van drie maanden waar je leert hoe je de juiste proefterminologie gebruikt én hoe je je smaak- en geurzin ontwikkelt. Nog een belangrijk punt is: je mag niet allergisch zijn, en al zeker niet van hazelnoten. Voldoe jij aan alle criteria én zie je het zitten om af te reizen naar Italië? Meld je dan maar snel aan, want het is ongetwijfeld een gewild jobje!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video