Last van de hitte? Dit evenement brengt mensen bijeen in de koelcel van de Colruyt

Print
Last van de hitte? Dit evenement brengt mensen bijeen in de koelcel van de Colruyt

Foto: Photo News

Je haar hangt als een levensloze treurwilg over je bezweet voorhoofd, je make-up plakt overal en nergens en je kleeft zelf aan elke stoel die je tegenkomt. Hittegolf, je bent niet zo leuk als gedacht. Gelukkig is er zoiets als absurde Facebook-evenementen en deze kan misschien wel een einde maken aan jouw gesmolten look...

Ga jij in de nacht van donderdag op vrijdag ongetwijfeld liggen baden in het zweet? Wij in ieder geval wel. Gelukkig is er een oververhitte ziel die een oplossing voor ogen heeft. Na wandelen met alpaca's, moeten we dit toch een minstens even geniale bijeenkomst noemen: afkoeling zoeken in de koelcel van de Colruyt. 

Ondertussen hebben al meer dan 20.000 Vlamingen aangegeven om in de koelcel van de Colruyt te willen gaan chillen. En het ging vliegensvlug. Het is zelfs zo'n overdonderend succes, dat de pagina van het event op Facebook offline werd gehaald.

Niets houdt ons tegen om donderdag 'boodschappen te gaan doen' natuurlijk. We horen je al denken: wat valt er daar in godsnaam te beleven tussen de diepvriesscampi's en Dr. Oetker-pizza's? Dat is ook ons niet helemaal duidelijk, maar hé, voor sfeer zorg je toch gewoon zelf!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video