Ola pola! Brengt Apple binnenkort iPhones uit in deze felle kleuren?

Print
Ola pola! Brengt Apple binnenkort iPhones uit in deze felle kleuren?

Foto: MyDomaine

Het wordt een kleurrijk najaar voor iPhone-fans als we de geruchten mogen geloven. Apple lanceert naar goede gewoonte in september enkele nieuwigheden en zou voor de gelegenheid ook de iPhone in een paar nieuwe kleuren gestopt hebben. En deze keer mogen ze wel degelijk opvallen. Tijd om dat spaarvarkentje aan te dikken!

We kennen Apple’s iPhones al jarenlang in de metallictinten zoals space grey, goud en zilver, maar daar zou wel eens snel verandering in kunnen komen volgens de blog ‘9 to 5 Mac’. Zij hielden een interview met analist Ming-Chi Kuo, die er vrij zeker van is dat we de nieuwe releases van Apple ook in een nieuw kleur te zien zullen krijgen. Geruchten? Misschien. Maar 9 op de 10 keer heeft Kuo het toch bij het rechte eind.

Met welke kleurtjes lopen we binnenkort dan 24/24 in de hand? Op de blog voorspellen ze drie nieuwe modellen die gelanceerd zullen worden in het blauw, rood en oranje. Maar no worries grijze muizen, de nieuwe iPhones zullen ook in het wit en zwart verschijnen.

 

Al zit er wel een addertje onder het gras, want als alle voorspellingen kloppen zou dit enkel het geval zijn bij de goedkopere modellen, waarvoor je dus enkele functies zal moeten opofferen. Maar die oranje iPhone ziet er wel verdomd goed uit… Hé, je hebt gelukkig nog enkele maanden om je hoofd erover te breken vooraleer je hetzelfde doet met je spaarvarkentje.

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video