Aha! 6 redenen waarom zoveel knappe & intelligente vrouwen single zijn

Print
Aha! 6 redenen waarom zoveel knappe & intelligente vrouwen single zijn

Foto: The Trend Spotter

Ben jij single? Dan is de kans groot dat jij er pretty damn good uitziet en nog eens van wanten weet ook. Maar hoe komt het toch dat jij nog geen man aan de haak geslagen hebt? Er zijn zo’n 6 verschillende redenen, en eigenlijk zijn ze allemaal even logisch!

Maar laten we eerst en vooral enkele zaken duidelijk maken: nee, vrouwen hebben geen schrik om een relatie aan te gaan omdat hun hart gebroken kan worden. En nog eens: nee, vrouwen voelen zich ook niet te goed voor de mannen die hun kans wagen. Dit zijn de redenen waarom knappe, intelligente vrouwen wel vaak single zijn:

 

1. HOGE STANDAARDEN

Net als hun hakken, zijn ook de standaarden van deze vrouwen vrij hoog. Ze voelen zich daarom niet beter dan een ander, maar hebben een interessant en goedgevuld leven die ze niet zomaar willen opgeven voor de eerste de besten man die hun hart probeert te veroveren.


2. ZE GELOVEN NIET IN SPROOKJES

Intelligente vrouwen zien al snel het verschil tussen liefde en lust. Niet dat het laatste onbelangrijk is, maar vooral liefde mag niet ontbreken. Een prins op het witte paard? Daar zitten ze niet op te wachten, deze vrouwen gaan ondertussen lekker door met hun leven.

 

3. STERKE VROUWEN ZIJN INTIMIDEREND

Opboksen tegen een zelfstandige en intelligente vrouw is geen koud kunstje voor een man. Al trekken deze vrouwen zich daar niets van aan, ze verdienen tenslotte iemand die 100% bij hen past.

4. ZE HEBBEN GEEN MAN NODIG

Deze vrouwen zijn tevreden met hun leven zoals het is, want het is compleet. Ze hebben een uitgebreide vriendenkring, een leuke job en hechte banden met hun familie. Een man is een meerwaarde, maar geen vereiste.

 

5. WANT ZE ZIJN HET WAARD

Als single weet je sneller wat je waard bent, omdat je meer tijd hebt om jezelf te leren kennen en te reflecteren over wat je wil. Je zit met andere woorden niet te wachten op iemand die jou niet verdient.


6. ZE WERKEN AAN ZICHZELF

Intelligente vrouwen hebben geen man nodig om hun doelen te bereiken. Ze ontplooien zichzelf en doen er alles aan om dingen bij te leren. Iets waar niet elke man goed mee overweg kan, want tegelijkertijd verwachten deze vrouwen ook dat mannen ambitieus zijn en aan zichzelf werken.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video