Wow, wat een grote….! Joshua Feytons gunt ons een sneak peek van zijn deelname aan ‘Adam Zkt Eva’

Print
Wow, wat een grote….! Joshua Feytons gunt ons een sneak peek van zijn deelname aan ‘Adam Zkt Eva’

Foto: Instagram - Joshua Feytons

Binnenkort krijgen we eindelijk uitsluitsel over hoe ‘gigantisch’ de ‘floshua’ van Joshua Feytons echt is, want de Temptation Island-verleider zal een verschijning maken in het veelbesproken datingprogramma ‘Adam Zkt Eva VIPS’. Daarin gaan bekende mensen op een tropische bestemming op zoek naar een partner. Naakt. He-le-maal. En (media)geile Joshua geeft ons natuurlijk maar al te graag een sneak peek….

Wie na 'Temptation Island' de afstandsbediening niet snel genoeg bij de hand had, kreeg ongetwijfeld meer te zien dan hij/zij om gevraagd had. Dan stond namelijk destijds een aflevering van 'Adam zoekt Eva' klaar, een datingprogramma waarin de deelnemers wel heel lichtgepakt - lees: butt naked -  naar een tropisch eiland reisden om er de liefde van hun leven te vinden.

Dat Joshua gekozen werd als één van de VIP’s, kwam natuurlijk niet als een verrassing. Iedereen wil tenslotte weten of Megan de waarheid spreekt of van een mug al snel een olifant maakt. Of hij de liefde zal vinden is nog maar de vraag. Wat de verleider wel al wou delen met ons zijn enkele kiekjes van zijn verblijf in de Filipijnen, waar het programma opgenomen werd. En wow, wat een grote…. kokosnoot. Bummer! Het wordt toch nog even afwachten vooraleer we de 'floshua' in volle glorie mogen bewonderen.

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video