Aha! Is dit het product dat niet-smerende zonnekloppers weet te bekeren?

Print
Aha! Is dit het product dat niet-smerende zonnekloppers weet te bekeren?

Foto: Garnier

Te kleverig? Te dik? Te wit? Geen excuses meer om jezelf niet in te smeren, Garnier bracht een product op de markt dat even fris én licht is als water, maar je wel degelijk beschermt tegen die schadelijke zonnestralen. Hebben die handel!

Zowat alles is leuk aan de zon, behalve het puffen, zweten en … ja hoor, dat insmeren. Heel wat zonnekloppers houden niet enkel liever hun horizontale positie aan, maar vinden de meeste zonneproducten ook onaangenaam op de huid. De cijfers liegen er niet om: 61% van de vrouwen vindt dat hun traditioneel zonneproduct vet en kleverig aanvoelt. *insert* Garnier Ambre Solaire UV Water, een vederlichte UV-shield die tot de nieuwe generatie zonnebescherming hoort.

 

Heatwave ready????? Make sure you are with Ambre Solaire! #noonemakesthesunsafer

Een bericht gedeeld door Garnier UK & Ireland (@garnieruk) op

 

Garnier’s got your – in te smeren – back! Het UV Water weet zich sterk te houden tegen schadelijke UVA en UVB-stralen, heeft een aangename geur en de textuur van water. De tweefasige formule met UV-filters en aloë vera beschermt tegen de zon en hydrateert de huid tegelijkertijd. En het wordt nog beter, want Garnier Ambre Solaire UV Water is meteen verkrijgbaar tot factor 30. Even schudden, sprayen en bakken maar!


UV WATER (150ml)

  • SPF 20 - € 15,49
  • SPF 30 - € 16,49
"VAN TRADITIONELE CHINESE GENEESKUNDE TOT BAANBREKENDE ANTI-AGING VERZORGING "