DROOMJOB: Disneyland zoekt prinsen en prinsessen om mee te lopen in hun befaamde parade

Print
DROOMJOB: Disneyland zoekt prinsen en prinsessen om mee te lopen in hun befaamde parade

Foto: Instagram: _.glowofthemoment._

Zegt boekhouding of een carrière als kleuterjuf jou maar niets? Zou jij veeleer schitteren als fulltime prinses, maar heb jij je prins op het witte paard en bijkomend kasteel nog niet gevonden? Geen nood, solliciteer dan gewoon bij Disneyland Paris, want het magische pretpark zoekt een nieuwe lading prinsen en prinsessen om deel te nemen aan de fameuze Disneyparade.

Als er één plek is waar dromen werkelijkheid worden – het is dan ook letterlijk hun slogan – is het Disneyland wel. En kijk, het betoverende pretpark is op zoek naar mensen die maar al te graag in de huid van een Disneypersonage kruipen. Dat om samen met Minnie, Rapunzel, Erik, Assepoester & co in de wereldbekende parade mee te dansen en jong & oud glinsterende oogjes te bezorgen. Je moet er wel een retourtje Amsterdam voor over hebben. Maar hé, alles voor die droomjob!

Belangrijk om te weten is dat je een ‘danske moet kunnen placeren’. Ook je lengte speelt een grote rol, en daarbovenop moet je ook een mondje Engels of Frans kunnen praten én minstens 18 jaar oud zijn. Voldoe je nog steeds aan de voorwaarden? Super, vergeet dan niet om ongeschminkt en in gemakkelijke kledij auditie te doen.

Meer informatie over de audities staat op de website van Disneyland. Zin om auditie te doen? Dan wensen wij jou alvast veel succes en wie weet wordt de volgende Doornroosje wel een Belgische!

Meer over Disney

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video