Hartjes voor Kylie Jenner: "Ik liet mijn lipfillers weghalen"

Print
Hartjes voor Kylie Jenner: "Ik liet mijn lipfillers weghalen"

Foto: @kyliejenner

Kylie Jenner (20) is bekend om haar zussen, haar social media, maar ook vooral: om haar lippen! Ze bouwde haar make-upbedrijf Kylie Cosmetics erop voort, en ze oogstte ook heel wat kritiek, want de social mediaster is niet van zichzelf gezegend met de volle exemplaren die ze trots toont. Maar het lijkt erop dat ze nu toegeeft aan de kritiek, want ze heeft de fillers laten verwijderen!

Als tiener had Kylie Jenner iets dunnere lipjes dan waar ze tegenwoordig bekend om is. Op zestienjarige leeftijd gaf een jongen waarmee ze gekust had commentaar op de grootte van haar lippen, wat haar enorm onzeker maakte. Na haar lippen een tijdje te overtekenen met een potloodje en lippenstift, besliste ze fillers te laten injecteren. Dat leverde haar héél wat kritiek op, vooral omdat een horde jonge meisjes opkijken naar de realityster en ouders vreesden dat hun kinderen hetzelfde zouden willen.

 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

 

Het bracht ook heel wat goeds voor Jenner: ze bouwde een miljoenenbedrijf op met Kylie Cosmetics, bekend van de lipkits die een tekening van Kylie’s lippen dragen. Maar de kersverse mama lijkt nu toch afstand te hebben genomen van de injecties, want op haar nieuwe Instagramfoto merkten heel wat volgers op dat ze opvallend kleinere lippen heeft.

 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

 

Ze ziet eruit als de oude Kylie hier, ik weet niet waarom” reageert een volger op de foto. Geheel onverwacht reageert Kylie herself op het meisje: “Ik liet mijn fillers weghalen” met blozende emoji’s. Vervolgens plaatste ze ook een filmpje op Snapchat waar het resultaat duidelijk zichtbaar is.

Wat volgde is een vloed aan positieve reacties, van fans én van tegenstanders, die deze zet van Jenner wel kunnen appreciëren. Wij kunnen Kylie alleen maar aanmoedigen, you go girl!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video