Meghan Markle verschijnt voor het eerst in een felgekleurde jurk, dus gaan wij ook op zoek naar één

Tot voor kort leek Meghan Markle trouw gezworen te hebben aan neutrale ensembles en millenial pink. Ze brak weleens het protocol door met blote schouders buiten te komen, maar was los van haar natuurlijke schoonheid een sobere verschijning. Tot gisteren, toen de hertogin van Sussex bij Marlborough House aan de zijde van Harry arriveerde in een knalgele zomerjurk. En ofcourse willen wij nu ook een gele jurk, ahja!
Print

Dat de Queen een voorliefde heeft voor felle kleuren is ondertussen wel al geweten. Er werden zelfs al verschillende Pantone-memes aan haar gericht. Meghan daarentegen hield het als kersverse hertogin steeds eentonig. Een blijk van respect, om Queen Elisabeth niet te overtreffen op publieke aangelegenheden. Al is dat buiten haar recentste verschijning gerekend – waar de Queen niet aanwezig was. De hertog en hertogin van Sussex woonden gisteren in Londen een receptie bij ter ere van de Commonwealth Youth Challenge. En hoewel iedereen nog steeds fan is van het koppel, was het de jurk van Meghan die deze keer met alle eer ging lopen.

De kanariegele jurk met rechte halslijn is een ontwerp van de Amerikaanse designer Brandon Maxwell, die verrassend genoeg ook al de stylist van Lady Gaga geweest is. Ze werkte de look af met een paar nude Manolo Blahniks, juwelen van Adina Reyter en zag er zoals gewoonlijk weer uit om door een ringetje te halen.

Ben je net als ons plotselinge gehéél toevallig fan van geel geworden? Join the club! Wij zochten alvast enkele leuke gele jurken bijeen waarvoor je geen royaal bedrag dient neer te tellen.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video