#PlaneBae: Amerikaanse livetweet liefdesverhaal op vliegtuig en gaat viraal

Soms is het internet een rare en tegelijkertijd toch geweldige plaats, en dat bewijst dit verhaal nog maar eens. De Amerikaanse Rosey Blair uit Texas stapte op 2 juli het vliegtuig op samen met haar lief. Toen ze merkten dat ze zitjes kregen achter elkaar, vroegen ze aan hun buur of ze het zouden zien zitten om te wisselen van plaats. Toen die 'ja' zeiden maakten ze nog de grap dat die twee wel eens de liefde van hun leven zouden kunnen zijn. Wat volgt is een hilarisch én romantisch verhaal, gevolgd door meer dan 800.000 mensen op Twitter.


De twee vreemden stapten uiteindelijk, na het hele verhaal, samen het vliegtuig af. Rosey haalde haar beste FBI-skills boven en kon de twee vinden op social media. Toen ze benaderd werd door TV-stations, besloot ze hem een berichtje te sturen. Hij had heel het verhaal al zien voorbijkomen, en vond het helemaal niet erg. Het meisje daarentegen twijfelt nog of ze wel zoveel aandacht wil.


Maar het gaat wel goed tussen de twee. En Euan, zoals de jongeman heet, mag er trouwens wel zijn. Zo werd hij door het internet al omgedoopt tot #PlaneBae en kreeg hij er heel wat aanbidders bij. Om begrijpelijke redenen... Het verhaal zal ongetwijfeld worden vervolgd!

 

Een bericht gedeeld door Euan Holden (@euanholden) op

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video