Goed om te weten: dit is je perfecte eerste date op basis van je sterrenbeeld

Print
Goed om te weten: dit is je perfecte eerste date op basis van je sterrenbeeld

Foto: Pinterest

De eerste date met iemand waar je een zwak voor hebt, dat roept bij iedereen verschillende gevoelens op. Stress bijvoorbeeld, want wat ga je in godsnaam doen? Je wil een goede eerste indruk maken, maar je kent je date helemaal nog niet zó goed. Wel, als je het sterrenbeeld kent, zijn alle problemen al van de baan, want wij stelden een lijstje op met de perfecte eerste date voor alle sterrenbeelden. Graag gedaan, hoor!

RAM

Actie! Dat is het sleutelwoord voor een date met een ram. Leuke activiteiten, waar je bij voorkeur moet samenwerken om iets te overwinnen zijn perfect. Kajakken bijvoorbeeld, of een escaperoom als het weer niet meezit.

 

STIER

Stieren zijn fijnproevers, dus natuurlijk ga je iets lekker eten op date. Natuurlijk mag het wel iets leuker dan gewoon op restaurant. Foodtruckfestivalletje bijvoorbeeld? Laat het smaken!

 

TWEELINGEN

Joepie! Tweelingen hebben het perfecte excuus om eens lekker kinderachtig te doen, want dat zijn exact het soort dates waar zij nood aan hebben. Een pretpark, dierentuin of cinema bezoeken? Ja, hoor!

 

KREEFT

Je zou bijna denken dat het een grap is, maar nee: een kreeft breng je naar de zee. Gezellige wandelingen tijdens zonsondergang, ravotten op het strand en een heerlijk etentje op de dijk: jackpot!

 

LEEUW

Warm die stembanden maar al op en doe je dansschoentjes maar al aan. Met een leeuw ga je lekker uit de bol. Salsa dansen, goe gaan in de discotheek of je innerste Beyoncé bovenhalen bij karaoké. YES!

 

MAAGD

Voor een maagd hoeft het allemaal niet veel te zijn. Ze vinden het vooral belangrijk om op voorhand te weten wat de plannen zijn, zodat ze zich daarop kunnen voorbereiden.

 

WEEGSCHAAL

Traditie, daar houdt een weegschaal graag aan vast. Haal dus maar de meest cliché date ideetjes die je hebt van onder het stof, want dat is exact wat zij graag hebben.

 

SCHORPIOEN

Zo eng als het beestje is, zo graag hebben mensen met het sterrenbeeld Schorpioen het zelf ook. Op Halloween naar een spookhuis of dodentocht? Hoe enger en vettiger, hoe prettiger!

 

BOOGSCHUTTER

Eén met de natuur. Als je met een boogschutter op date gaat, dan is alles goed zolang het zich maar buiten afspeelt. Een romantische wandeling (bij voorkeur met een schattig woefke), een picknick in het park…

 

STEENBOK

Waarschuwing: dit gaat je geld kosten. Een steenbok hangt nogal graag de snob uit. Een menuutje bij McDonald’s? Hell no! Jullie gaan gewoon naar The Jane bij Sergio Herman. Enkel het beste, hé.

 

WATERMAN

Een museum, planetarium, expositie… Als het maar cultuur, kunst en wetenschap inhoudt. Een waterman doet nogal graag ‘nerdy’ dingetjes. Naar de boekenbeurs is ook zalig voor hen.

 

VISSEN

Gelijk een vis in het water: vissen hebben het graag relaxed. Een dagje aan het strand, of heerlijk relaxen in een welness: ja, ja en nog eens ja! Zolang ze maar uitgerust thuis komen, is het allemaal in orde.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video