Festivalproof haar: 34 knallers van kapsels die je in een wip maakt met de producten van Colorista en Stylista

Ben jij deze zomer van plan weer stevig de beentjes los te gooien op de festivalweide? Check! En fashionista's die we zijn, zien we er uiteraard ook graag goed uit wanneer we losgehen op de beats van Martin Garrix of onze booty shaken tijdens een episch optreden van Dua Lipa. De outfits liggen al weken klaar, maar wat doen we met ons haar? L'Oréal Paris to the rescue!
Print

 

STYLISTA

Festivals kunnen haargewijs een echte test zijn, zeker als je enkele dagen op de camping verblijft en van zalige douches geen sprake is. Geen paniek, dankzij de acht recent gelanceerde producten uit de Stylista-lijn van L'Oréal Paris verdoezel je al je haarzondes in stijl.

Krullen, beachwaves, een dotje, sluik haar of liever een vlecht: stylingopties genoeg met Stylista. En dat is niet alles, want naast wat hulp voor het creëren van een trendy look bevatten de formules van Stylista ook ingrediënten die je haar verzorgen. PER-FECT voor de festivals.

 

COLORISTA

En hé, wil je pas echt goed voor de dag komen? Dan kan een kleurtje natuurlijk niet ontbreken. Want tijdens een festival mag het wel eens wat meer zijn. Insert Colorista, het eerste hybride gamma haarmake-up waardoor je van kleur kan veranderen net zoals je van make-up verandert. De vernieuwde producten verdwijnen na één wasbeurt, zijn geschikt voor alle haarkleuren, doen je haar niet aanvoelen als karton én geven niet af op kledij.

Colorista bestaat in twintig verschillende vrolijke kleuren, tien voor blond haar en tien voor brunettes. Maar wil je ze allemaal door elkaar gebruiken, dan kan dat natuurlijk ook: #regenbooghaar.  Voor de echte durvers bestaat er ook een semi-permanente lijn, die vier tot zes weken blijft, en een permanente kleuring. Als je hierdoor nu nog geen knipoog bekomt van Alex Turner weten we het ook niet meer. *wink wink*

 

"VAN TRADITIONELE CHINESE GENEESKUNDE TOT BAANBREKENDE ANTI-AGING VERZORGING "