Aha! Daarom draagt Meghan Markle altijd te grote schoenen en eigenlijk is het geniaal

Print
Aha! Daarom draagt Meghan Markle altijd te grote schoenen en eigenlijk is het geniaal

Foto: Photo News

Meghan Markle lijkt nog steeds dagelijks het gespreksonderwerp te zijn gedurende de vele koffiepauzes. Dat we ze niet gauw zullen betrappen op een modemisser is ondertussen al duidelijk. Maar waarom draagt de Duchess of Sussex dan toch altijd te grote schoenen? Heeft haar styliste een alcoholprobleem, of zit er een geniale verklaring achter haar doen?

“Het gebeurt heel vaak dat beroemdheden voor een verschijning op een publiek event zoals een rode loper of receptie kiezen voor een paar schoenen die een maat of zelfs twee maten te groot zijn”, vertelt mode-expert Harriet Davey aan The Independant. “Zo vermijden ze pijnlijke blaren. Maar ook omdat je voeten zwellen als je lang rechtstaat. Te grote schoenen dragen, blijkt dan een goede oplossing.”


Hoe Meghan dan met de schoenen rondloopt zonder dat het lijkt alsof ze een kind is die met de stiletto’s van moederlief aan de haal ging vraag je je waarschijnlijk af. Dat zou de duchess volgens Davey dan weer oplossen door propjes watten vooraan in de schoenen te stoppen. “Van zodra de voeten beginnen zwellen, haalt Meghan de propjes er dan uit.” Ge-ni-aal!

Of we vanaf nu zelf ook op grotere voet zullen gaan leven is nog maar de vraag. Op lange termijn brengt trucje namelijk wel nadelen met zich mee zoals eelt, likdoorns of zelfs platvoeten. Maar voor een chique aangelegenheid: SURE!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video