De eeuwige discussie: hoe kort mogen shorts zijn bij mannen

Het is weer zomer, en dat betekent dat ik weer een hoop fashionvragen op mij afgevuurd krijg. Als we het over mannenmode hebben, stelt iedereen zich vooral de vraag: hoe kort mogen mannen hun short dragen? Laten we dat nu voor eens en voor altijd uitklaren.
Print

Zelf draag ik mijn casual shorts net boven de knie, en mijn zwemshorts een hand boven de knie. Shorts net onder de knie vind ik voor cruiseboottoeristen met slechte smaak. Nog afwerken met een heuptasje en sandalen met witte sokken, en je begaat de ultieme fashion crime. Een no-go dus!

 

 

Bij een short moet je twee keren nadenken en je gezond verstand gebruiken. Het is niet zomaar een jeansbroek die je aantrekt met een T-shirt. Combineer een short met een cool hemd als je ermee een stadswandeling wilt maken. Zorg dat het elegant en stijlvol blijft. Nooit puberaal en slordig. Én zeker geen wannabe skateboard look creëren als je zelfs niet eens kunt skateboarden.

Teveel zakken aan een short is ook zo een gigantische afknapper! En al helemaal als deze gevuld zijn met een gsm, portefeuille, sleutels, zakdoeken... Koop dan meteen een handtas, hé.

Conclusie? Het blijft een eeuwige discussie, maar laat ons eerlijk zijn: als we een hottie zien passeren op straat, en zijn short is iets korter dan normaal toegelaten, vinden we dat allemaal niet erg. *wink wink* Onthoud vooral: een driekwartbroek is geen broek!

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video