Wait, what?! Zijn Justin Bieber en Hailey Baldwin terug samen… én verloofd?

Print
Wait, what?! Zijn Justin Bieber en Hailey Baldwin terug samen… én verloofd?

Foto: Hollywood Life

Hoog tijd om even bij te kletsen wat Tinseltown betreft, want a. Justin Bieber en Hailey Baldwin zouden hun romance nieuw leven ingeblazen hebben, en b. het tweetal zou volgens enkele paparazzifoto’s al verloofd zijn. Euh… wat?!

Laten we beginnen bij het begin, en daarvoor moeten we even teruggaan in de tijd, want Baldwin en Bieber zijn namelijk geen onbekenden. Het tweetal had zowel in 2014 als 2016 al een fling. Plus, tot voor kort was ‘Jelena’ – Justin + Selena voor de mensen die onder een steen geleefd hebben – nog een ding en verscheen Hailey samen met Shawn Mendes als koppel op de rode loper van Cannes.

Het ging van ‘pief, poef, paf, ’t is af’ tussen de twee koppels en Justin werd de afgelopen dagen steeds vaker met Hailey gespot. Of het tweetal een koppel is? Gezien de arm van Bieber vergroeid lijkt te zijn met de hals van Hailey gokken wij van wel.

 

Maar dat is nog niet alles, want paparazzi werden verblind door een gigantische steen rond de ringvinger van Baldwin. En uiteraard betekende dat de apocalyps op sociale media. Of Justin echt op één knie ging, werd nog niet bevestigd. Maar voor de fans lijkt het al in steen gebeiteld te zijn. Binnenkort een gigantisch trouwfeest dan? To be continued…

 

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video