Hola pola! Is Beyoncé zwanger van haar vierde kindje?

Print
Hola pola! Is Beyoncé zwanger van haar vierde kindje?

Foto: Instagram: Beyoncé

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren in Tinseltown. Fans zouden er namelijk zeker van zijn dat Beyoncé en Jay-Z binnenkort een vierde kindje mogen verwelkomen. De vermoedens ontstonden nadat een fan een foto postte van de zangeres met een ‘babybuikje’ en zo het hele internet op z’n kop zette.

Zwanger of gewoon opgeblazen, dat is wat de hele Beehive zich op dit moment afvraagt. ‘Beyoncé is absoluut zwanger’, beweerde een fan op Twitter die tijdens een concert in Glasgow een babybuikje waarnam en daarvan een foto op sociale media postte. Het duurde dan ook niet lang vooraleer andere fans mee op de kar sprongen.

 

Maar dat is niet alles, want een insider zou bovenop alle speculaties aan Star Magazine verteld hebben dat Queen B en Jay-Z verrast waren met de zwangerschap. Tegelijkertijd zouden ze volgens die bron ook blij zijn met de uitbreiding van hun gezinnetje. Beyoncé en Jay-Z verwelkomden in juni afgelopen jaar hun tweeling Sir en Rumi, en hadden al een dochter Blue Ivy (6). To be continued…

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video