Outfits of the week: deze fashionable bv’s en influencers zijn Jani-approved

Print
Outfits of the week: deze fashionable bv’s en influencers zijn Jani-approved

Foto: @paulienriemis

Als er iets snel verandert, dan zijn het wel modetrends. Wanneer je eindelijk denkt hip en trendy te zijn, loop je alweer achter. Hoe je het beste up-to-date blijft en inspiratie opdoet? Op Instagram, natuurlijk. Toegegeven, het is makkelijk om de bomen door het bos niet meer te zien, maar wij volgen natuurlijk de meest fashionable bv’s en influencers op de voet. Dus lijsten we voor jou de leukste outfits van afgelopen week voor jullie op en waar je ze kan kopen.

Less is more, en dat klopt zeker in dit geval. Het draait dan ook vooral om de schoenen (Fila), en Charlotte weet als geen ander hoe je deze dad shoes rockt.

 

Onze girlcrush Eline De Munck draagt een superleuk kleedje van Sprezzatura. Zij heeft een streepje voor! *wink wink*

 

 

Een bericht gedeeld door DENNIS (@dennisvanpeel) op

Influencer Dennis Van Peel vertoefde afgelopen week in het exotische Marrakech, en eerlijk gezegd: wij krijgen het héél warm bij deze foto.

 

 

Een bericht gedeeld door Annabel (@annabelpesant) op

Annabel Pesant loopt er altijd elegant en stijlvol bij, ook in deze playsuit van Storets. Cuuuuute!

 

Zalig! Elien Jansen deed een serieus kleurtje op in Turkije, en met dit zalig geel combosetje van Pull And Bear straalt ze gewoon.

 

Deze easy breezy look van Matthias Geerts zouden alle mannen in hun kast moeten hebben hangen. Perfect voor op vakantie!

 

 

Een bericht gedeeld door BAB BUELENS (@babmjb) op

Bab Buelens is een echte stoere rockchick. En all-black outfits in de zomer? Daar heeft ze helemaal geen bang voor.

 

Hoe doet ze het toch? Paulien Riemis draagt een kleed van H&M en het staat haar simpelweg GORGEOUS! You’re doing great, sweetie.

 

Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn, dat bewijst Tim. Een hemdje met bloemenprint (ASOS) op een klassieke Levi’s jeans: check!

 

Onze favoriete fitmaand-host Elodie houdt het kleurrijk met dit oversized geel hemdje. Lekker comfortabel wanneer de temperaturen stijgen!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video