Is je date een potentiële hubby? Kom het al te weten door het drankje dat hij bestelt!

Print
Is je date een potentiële hubby? Kom het al te weten door het drankje dat hij bestelt!

Foto: Pinterest

Een pintje, een glas wijn, of een cocktail met een goeie scheut rum: slow dating-app Once deed onderzoek naar wat een drankje over je personaliteit en die van je date zegt. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een man om ’s avonds gezellig mee in de zetel te hangen, dan rond je maar beter af wanneer hij/zij een mojito bestelt. Een verfijnde hubby-to-be? Trek dan vooral een fles wijn open en hoop dat hij niet om een pintje vraagt... Yep, die ‘liquid courage’ geeft heel wat prijs op een date. En jij je maar druk maken over wat je gaat eten!

 

BIER:

Wat zegt het over jou: je geniet van de kleine dingen des levens en bent makkelijk in de omgang. Een afterwork ‘pintje’ met vrienden en/of collega’s staat gelijk aan de ideale ontspanning.

Wat zegt het over jouw date: ‘What you see is what you get.’ Jouw date is eerlijk en wil gewoon een leuke tijd met jou beleven alsook je beter leren kennen. Hij verwacht dan ook dezelfde authenticiteit van jou.

 

 

EEN GLAS WIJN:

Wat zegt het over jou: je bent even verfijnd als de wijn die je drinkt. Je draagt eerlijkheid hoog in het vaandel, houdt van een spontaan complimentje en - #sorrynotsorry – wil graag alles van iedereen te weten komen. Alleen zijn vind je maar niets, daarom omsingel jij jezelf graag met vrienden… en wijn.

Wat zegt het over jouw date: jouw potentiële hubby-to-be neemt het eerste afspraakje zeer serieus. Hij zal dan ook z’n uiterste best doen om alles wat je zegt en doet te analyseren. Denk dus twee keer na voor je iets van je tong laat rollen. Hoe geïnteresseerd hij ook is, vergeet niet hem ook wat aandacht te gunnen.

 

 

PROSECCO (OF EEN COCKTAIL MET MOUSSERENDE WIJN):

Wat zegt het over jou: jij bent van nature een gesloten boek. Daar hoort ook een verlegen persoonlijkheid bij, maar dan wel een waar een interessante persoonlijkheid onder schuilgaat. Oppervlakkig ben je zeker niet, in tegenstelling tot wat velen zouden denken wanneer je dit drankje bestelt. 

Wat zegt het over jouw date: ook jouw date is niet meteen de meest uitbundige persoon en kan in het begin een beetje teruggetrokken zijn. Één afspraakje volstaat dan ook niet om zijn karakter helemaal te ontdekken. Geef niet op, want je kan namelijk aangenaam verrast worden.

 

 

MOJITO (OF EEN COKTAIL MET RUM):

Wat zegt het over jou: losgehen op de dansvloer is jouw zaterdagse invulling. Je houdt dus wel van een feestje en bent logischerwijs dan ook een vrolijk persoon, maar ook een tikkeltje mysterieus.

Wat zegt het over jouw date: jouw date wilt altijd en overal plezier maken en stiekem verwacht hij/zij meer van het afspraakje.  Zijn/haar motto is “you only live once”, dus ga er helemaal voor! Je zal er zeker geen spijt van krijgen.

 

 

TEQUILA SUNRISE (OF EEN COCKTAIL MET TEQUILA):

Wat zegt het over jou: jij gaat geen enkele uitdaging uit de weg, meer nog: jij zoekt ze zelfs op. “Work hard, play hard” is jouw mantra.

Wat zegt het over jouw date: Hij/zij is erg vastberaden. Jouw date zal dan ook duizenden en één vragen stellen om je zo beter te leren kennen. Als hij/zij iets in gedachten heeft, dat zal hij/zij er alles aan doen om te krijgen wat hij/zij wil. Zeg niet dat we jou niet gewaarschuwd hebben!

 

 

COSMOPOLITAN (OF EEN COCKTAIL MET VODKA):

Wat zegt het over jou: jij bent een kei in socializen, spraakzaam en een extraverte persoon. Je houdt er bijgevolg van om in de belangstelling te staan en opgemerkt te worden. Het liefste praat je over jezelf, wat toch een teken van instabiliteit in je leven kan zijn.

Wat zegt het over jouw date: aie, jij zit met een opscheppertje opgescheept. Jouw date zal er namelijk alles aan doen om jou te imponeren. Awkward silences komen er niet tijdens jullie date, want hij/zij is hyperactief. Eén ding is zeker, je zal je niet vervelen op je eerste afspraakje!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video