Op date met Mickey & Minnie: vijf redenen om deze zomer een tripje naar Disneyland te boeken

Print
Op date met Mickey & Minnie: vijf redenen om deze zomer een tripje naar Disneyland te boeken

Foto: Weheartit

Disneyland Parijs is het paradijs op aarde voor jong én oud. Telkens we voor het iconische kasteel staan, beginnen de vlinders in ons buikje hevig te fladderen. Waar is die prins van ons nu? In ieder geval, deze zomer moet je gewoon nog eens een bezoekje brengen aan Disneyland. Als je nog redenen nodig hebt om je boyfriend te overtuigen, dan hebben wij er hier vijf voor jou.

1. ELECTROLAND

Op 29 en 30 juni kun je een dansje placeren met Mickey Mouse, want tijdens Electroland waan je je op Tomorrowland. Zo komen wereldberoemde DJ’s zoals onze eigen Dimitri Vegas & Like Mike en Henri PFR er draaien, maar ook Afrojack en Bob Sinclair. En dat allemaal in een spectaculaire avondshow bij het Hollywood Tower Hotel. Hoe zalig is dat?

 

2. MARVEL SUMMER OF SUPER HEROES

Als je boyfriend nog niet overtuigd is door Electroland, dan wel zeker als hij hoort dat de grootste superhelden van Marvel deze zomer samen komen in het park. Zo zullen er verschillende shows zijn met onder andere Spiderman en Iron Man, maar kun je ook Captain America ontmoeten.

3. PARADE

De bekende parade is mooier dan ooit! Om hun 25ste verjaardag te vieren, werden alle paradewagens in een nieuw kleedje gestoken, en is er zelfs een vuurshow. Deze wil je echt niet missen, hoor!

 

4. SPROOKJESPARK

Het park ziet er gewoon fenomenaal uit. Alles is tot in de puntjes in orde en er komen steeds nieuwigheden bij. “Ik ben een jaar geleden al geweest” telt niet, want dan ben je echt al outdated.

 

5. INSTAWORTHY

Nog een laatste reden nog om te boeken? Je maakt er de mooiste Instagramfoto’s ever. Voor het kasteel? Check! Selfie met je Minnie Mouse-oortjes? Dubbelcheeeeeck!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video