Budget buy: Lidl komt opnieuw met gigantische pool floats tegen knalprijzen

Dobberend is de manier waarop we onze zomer willen doorbrengen. Het liefst dan nog op een gigantische flamingo of unicorn, als ons uit de kluiten gewassen zwembadje het toelaat. Was jouw hond net iets té verlekkerd op dat opblaasbaar stuk pizza van vorige zomer? Wil jij je collectie pool floats simpelweg uitbreiden? Of ben je nog steeds geen trotse eigenaar van een inflatable? Dan komt Lidl net op tijd met een resem XL pool floats voor miniprijsjes! Snel zijn is de boodschap, want wij hebben het gevoel dat deze Instagramwaardige luchtmatrassen wel eens snel uitverkocht kunnen zijn.
Print

(Ah ja, want wij hebben de helft al opgekocht voor een pool party. *gniffel gniffel*)

The bigger, the better: dat is ons motto wat de komende maanden betreft. Zeker als het om cocktails, ijsjes én pool floats gaat. En omdat Lidl zoals gewoonlijk opnieuw met knalprijzen komt, hoeven we geen hartverscheurende  keuze te maken tussen Fanny de Flamingo of Udo de Unicorn. Want voor 14,99 euro haal jij - vanaf zaterdag 16 juni - al een giga inflatable in huis!


Maar er staat nog meer waterpret op het menu bij Lidl, want voor 9,99 euro kun je je ook te goed doen aan een opblaasbaar ijsje of een verrukkelijk stuk pizza. Healthy schmelty ladies kunnen zwoele zomerdagen doorbrengen op een ananas of stuk watermeloen.


Nu enkel nog een Instagram husband - #instahubby voor de insiders – opscharrelen die fraaie kiekjes van jou neemt op je stalen… euh plastieken ros en ‘m ook opblaast als hij dan toch zijn liefde voor jou wil bewijzen. Al is de elektrische luchtpomp van Lidl ( voor maar 5,99 euro) misschien een beter idee als je de longen van je boyfriend wil sparen.

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video