Annelien Coorevits en Olivier Deschacht geven hun jawoord voor de kerk en wij hebben een foto van de jurk!

Print
Annelien Coorevits en Olivier Deschacht geven hun jawoord voor de kerk en wij hebben een foto van de jurk!

Foto: Photo News

'Temptation Island'-presentatrice Annelien Coorevits en Anderlecht-verdediger Olivier Deschacht gaven in november afgelopen jaar in het allergrootste geheim hun jawoord aan elkaar en verzegelden zo hun burgerlijk huwelijk. Gisteren stapten ze opnieuw in het huwelijksbootje, deze keer voor de kerk, en uiteraard inclusief een groot feest. Hoewel pottenkijkers ook voor dit feest niet welkom waren wisten we dankzij enkele gretige Instagramgebruikers wel een foto van de jurk te bemachtigen!

Annelien Coorevits (31) en Olivier Deschacht (37) gaven na een relatie van meer dan 10 jaar afgelopen november eindelijk hun jawoord aan elkaar. Het was van meet af aan grote liefde tussen de twee, maar de komst van Elena en Luis zorgde ervoor dat huwelijksplannen uitgesteld werden. En eenmaal ze er waren, verkoos het duo te wachten tot beiden groot genoeg waren om de trouw bewust mee te maken.

 

Een bericht gedeeld door Cosmea (@cosmeapanka) op

 

Afgelopen weekend was het dan ook tijd voor de kerkelijke ceremonie. Die vond achter gesloten deuren plaats in Damme, West-Vlaanderen. Gelukkig was één van de koorzangeressen niet te beschaamd om een foto van het kersverse bruidspaar te vragen, en daarop is de jurk van Annelien in al haar glorie te bewonderen. De presentatrice koos voor een aansluitende jurk in kant en een sluier. Het moet niet gezegd worden dat Annelien er STRA-LEND uitzag. Ook Olivier zag er dashing uit en dochterlief Elena mocht in een tulle witte jurk haar mama vergezellen.

 

 

 

Huwelijk Olivier en annelien

Een bericht gedeeld door lieven_duyvejonck (@lieven_duve) op

 

Meer over trouwen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video