Hallokes! Beyoncé en Jay-Z geven zich letterlijk bloot in fotoboek

Print
Hallokes! Beyoncé en Jay-Z geven zich letterlijk bloot in fotoboek

Foto: Instagram: honeygerman

We kennen Beyoncé en Jay-Z als een koppel dat hun privéleven lief heeft. Al is daar tijdens hun tournee 'Run Tour ||' niet veel van aan. Het powerduo stond gisteren op het podium in de Welshe hoofdstad Cardiff voor de aftrap van hun tournee en is deze keer niet te bescheiden om enkele intieme momenten met hun fans te delen, waaronder enkele naaktfoto's.

In tegenstelling tot wat we gewoon zijn van Jay-Z en Queen B, schuwt het tweetal deze keer duidelijk niet om toeschouwers van hun show een inkijk te geven in hun privéleven. Zo worden er tijdens de nummers enkele beelden geprojecteerd van hun kinderen Blue Ivy (6) en de tweeling Rumi en Sir (11 maanden), maar krijgen we ook een glimp van hun huwelijksgeloften te zien. Meer nog, naast de gewoonlijke merchandise zoals T-shirts en poster kun je nu ook een 'On The Run Tour'-fotoboek scoren waarin er enkele beelden te zien zijn van het koppel met maar weinig - lees: niets - om het lijf.

 

Op één van de beelden uit het tourboekje liggen Jay-Z en Beyoncé op bed, en bedekken ze elk op strategische wijze hun special parts. Een beetje verder zien we Queen B ook naakt op het strand en worden we opnieuw getrakteerd met een sexy foto van het koppel in bed. 

 

Belgische fans zullen een citytrip moeten plannen, want Beyoncé en Jay-Z houden deze keer geen halt in ons land. Wat denk je van een paar dagen Amsterdam, Keulen of Londen?

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video