Hebben! Kate Middleton wordt gespot in een casual zomerjurkje van Zara dat nog geen 50 euro kost

Print
Hebben! Kate Middleton wordt gespot in een casual zomerjurkje van Zara dat nog geen 50 euro kost

Foto: Daily Mail

Als vrouw van de troonopvolger kun je je het één en ander permitteren. Maar dat weerhoudt Kate Middleton er niet van om af en toe nog eens in de rekken van Zara te snuisteren. Ze werd vorige week dan ook gespot in een zomerjurkje van de Spaanse winkelketen toen de Duchess haar twee oudste kinderen mee op stap nam.

De bezoekers van Houghton Horse Trials in het Britse district Norfolk moesten twee keer kijken toen ze prins George (4) en prinses Charlotte (3) zagen ravotten tussen de andere kinderen. Mama Kate had ook een dagje vrijaf en haalde voor de gelegenheid een budgetvriendelijke Zara-jurk uit haar kast, waarmee ze zich feilloos mengde 'tussen het gewone volk'.

 

De jurk is een lichtblauwe hemdjurk met A-lijn rok en geborduurde pofmouwen. Hoewel de jurk gemaakt is om off-shoulder te dragen, droeg Kate 'm als een gewone jurk omwille van de strikte kledingvoorschriften van Kensington Palace. Het lint om een taille te creëren behield ze wel en ze combineerde het stuk met een zwarte handtas en dito schoenen.

Prijskaartje van de jurk is een democratische 49,95 euro. Al zul je als gewone sterveling wel heel hard moeten duimen om nog een exemplaar te pakken te krijgen. Het duurde uiteraard niet lang vooraleer Zara door z'n stock heen was. Maar de keten kennende is de kans groot dat ze de royal jurk opnieuw aanvullen.

Meest recente video's

Meer video