Is #jeweledhair dé haartrend voor de komende festivals?

Print
Is #jeweledhair dé haartrend voor de komende festivals?

Foto: Instagram: janine_ker_hair

Glitter roots, bloemenkronen, boxer braids, regenboogharen,... Je moet al aardig creatief uit de hoek komen om nog een nieuwe haartrend te verzinnen voor de nakende festivals. Geen probleem voor Janine Ker, die enkele looks op haar Instagrampagina postte die je volgens ons binnenkort op de wei van Tomorrowland zult spotten.

We zijn helemaal klaar voor een zomer vol muziek, maar aan onze festivallook daarentegen is wel nog wat werk. Haargewijs moeten we ons al geen zorgen meer maken, want haarstyliste Janine Ker komt net op tijd met de nieuwste festivaltrend: #jeweledhair. In plaats van je borsten, billen of voorhoofd te bedekken met plakdiamantjes, komen die anno 2018 op je haar terecht. Ahja, want we willen er toch goed uitzien als Martin Garrix onze fabuleuze dance moves in de mot krijgt?

 

Hoe je in godsnaam zo'n jeweled hair bekomt? Toegegeven, er is fingerspitzengefühl vereist, maar het belangrijkste is dat je haar superstrak is. Daarna is het een kwestie van de steentjes op een leuke manier op je haar te plakken.

 

 

Meer over haar

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video