Gevonden! Dit is het merk achter de polkadot dress waarin ie-de-re blogger gespot wordt

Print
Gevonden! Dit is het merk achter de polkadot dress waarin ie-de-re blogger gespot wordt

Foto: Pinterest

Het is je ondertussen misschien wel al opgevallen: polkadots zijn aan een heuse comeback bezig. Maar er is één specifiek jurkje die je tijdens je dagelijkse Instagram-scrollmarathon niet kunt ontwijken, mede omdat elke belangrijke blogger het in haar kast heeft hangen en er maar al te graag mee pronkt op sociale media. Wij zetten onze speurneuzen op en vonden het merk achter deze must have. En dat kan maar één ding betekenen: SHOPPEN!

De sexy rode kleur, de schattige bolletjes, de trendy ruches en het feit dat een wikkeljurkje ie-de-reen staat, maakt dat dit jurkje zich als een lopend vuurtje over social media verspreidde. Voor de verandering is het eens geen ontwerp van een winkelketen zoals Zara, H&M of Mango, maar wel van twee Australische it-girls die beter gekend zijn onder de naam 'Realisation Par'.

 

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt) op

 

Hun kledij werd al rond de lijven van onder meer Selena Gomez, Kaia Gerber, Bella Hadid en talloze bloggers gespot. Het is dan ook geen verrassing dat je zelf ook naar je kredietkaart grijpt bij het zien van hun Instagrampagina. Het befaamde rode jurkje kost ongeveer 165 euro. Een investering, maar eentje waar je niet snel om zal rouwen. Twijfel je nog? We helpen je wel even...

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Janni Delér (@jannid) op

 

 

 

 

PS: Wist je dat ze het jurkje ook in lichtblauw hebben... Twee exemplaren dan? *wink wink*

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video