Internet gone wild! Nicki Minaj bevestigt relatie met Eminem

Print
Internet gone wild! Nicki Minaj bevestigt relatie met Eminem

Foto: Mirror

Alsjemenou! Of eerder: alsjeMinaj? De queen of rap samen met de king of rap? Het klinkt helemaal niet zo gek in een paranormaal universum, maar op planeet aarde kunnen we het op z'n minst een tikkeltje... euh... bizar, shockerend, onvoorstelbaar noemen. En toch lijkt het nu zeker: Nicki Minaj en Eminem zijn een koppel!

Deze keer halen we het niet uit één of ander roddelkrantje. We zochten het zelfs niet tussen de paparazzifoto's? Nope, het is Queen Minaj herself die het antwoord gaf op dé vraag van haar fans: "Are you dating Eminem?". En daar antwoordt ze doodleuk "Yes." op. Mind blooooooooooown!

Geruchten

In tegenstelling tot Barbie Minaj, wisten we al een tijdje dat Eminem op zoek was naar een nieuwe levenspartner. In een interview gaf hij toe dat hij te vinden is op datingapps Tinder en Grindr, de plaats bij uitstek om een vaste levenspartner te vinden, ahum... Dat we dus snel een nieuw vrouwtje aan zijn zij zouden zien was te voorspellen, maar dat het Nicki Minaj zou zijn? In geen duizend jaar!

Vervolg

So will the real slim Shady please stand up? Yes, he will. Het duurde niet lang vooraleer raplegende Eminem ook reageerde op de Instagrampost. Al gaat het dan meteen de sarcastische kant op, wat ons weer aan het twijfelen zet of deze gekke combo wel echt een item is? 

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video