Yes! Er komt dan toch een elfde seizoen van 'Temptation Island' én je kan je nu inschrijven

Print
Yes! Er komt dan toch een elfde seizoen van 'Temptation Island' én je kan je nu inschrijven

Foto: VIJF

Maak je agenda volgend najaar maar vrij, want er komt dan toch een nieuw 'Temptation Island'-seizoen! En VIJF opent dan ook meteen de jacht op verse prooien. Vertrouw jij jouw vriend(in) de volle 110%? Of zie jij een weekje Thailand en de kans op een vakantielief wel zitten? Schrijf je dan snel in voor Temptation Island 2019!

De allerlaatste aflevering van het tiende 'Temptation Island'-seizoen ligt nog maar enkele weken achter ons of we mogen ons alweer verheugen op een nieuwe reeks drama! VIJF en het Nederlandse RTL werken namelijk tegen alle verwachtingen in aan een elfde seizoen. En ja hoor, gegadigden kunnen zich nu al inschrijven via de website van VIJF!

Voor wie niet zonder een goede dosis drama kan, start ‘Temptation Island VIPS’ binnenkort. Een strikt Nederlands programma met BN'ers die zich voor de verandering afspeelt in Mexico. 

En er is nog heuglijk nieuws van het Temptation-front. Jolien en Herbert maakten begin deze maand bekend een eerste kindje te verwachten en deelden in 'Gert Late Night' na aandringen van James ook het geslacht. It's a boy! Zo zie je maar dat de Ultieme Relatietest soms toch uitdraait op een happy ending. 

 

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video