Deze 8 dingen moet je doen met je lief om samen gelukkig oud te worden

Print
Deze 8 dingen moet je doen met je lief om samen gelukkig oud te worden

Foto: @kimkardashian

Ah, wat kan de liefde toch mooi zijn. Maar een keepertje vinden, dat is toch een ander paar mouwen. Wil je zeker zijn dat je voor het leven samenblijft met je lief? Bekijk dan snel of jullie deze acht dingen kunnen afvinken van het lijstje. Lukt het? Dan zijn jullie een match made in heaven.

Vertrouwen is álles

Het is niet altijd even gemakkelijk, maar jaloezie is niet gezond. Vertrouw elkaar en je bent vertrokken voor een lange tijd.

 

Date, date, date

We hebben het allemaal druk en durven daardoor nogal eens uit gemakzucht te kiezen voor een avondje in de zetel. Maar datenights zijn de key naar de eeuwigheid. Kies een vaste dag waarop jullie gaan uiteten of iets leuk gaan doen.

 

Niet te veel verwachten

Je kent je partner als geen ander, dus weet je ook wat je kan verwachten en wat niet. Als je lief niet graag gaat shoppen, verplicht hem dan ook niet elke keer om mee te gaan. Natuurlijk moet er af en toe eens water bij de wijn worden gedaan, maar stel geen te hoge verwachtingen. We zijn ook maar mensen, hé.

(Bijna) perfect

We hebben allemaal gebreken en die komen vroeg of laat wel eens piepen. Leer om die imperfecties te accepteren en focus op elkaars mooie kanten. Die zijn tenslotte de belangrijkste.

 

Praat eens met elkaar

Communicatie, mensen! Het is zo’n cliché dat het soms wat weggelachen wordt, maar het is wel waar. Door met elkaar te praten voorkom je dat je langs elkaar begitn te leven. Dit betekent niet dat jullie elke dag de meest diepgaande gesprekken moeten hebben, maar gewoon al eens vertellen waar je mee bezig bent op het werk bijvoorbeeld, is ook al goed.

 

Hahaha!

Buikspieren kweken doe je niet in de fitness, maar tijdens jullie lachbuien! Als jij en je lover veel kunnen lachen met elkaar en jullie flauwe mopjes, zit het helemaal goed.

Cosytime

Nee, we hebben het niet eens over seks. Gewoon lekker gezellig met elkaar knuffelen en knus samenzitten is ook heel belangrijk.

 

“Wat zie je er mooi uit vandaag!”

En natuurlijk: lief zijn! Je denkt het misschien wel als je lief voorbij wandelt, maar toch nog eens zeggen hoe goed zijn kontje eruitziet in die broek is fijn. Of gewoon hoeveel jullie van elkaar houden. Het zijn soms de kleine dingen die tellen, hé!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video