Nog een Royal Wedding om naar uit te kijken: Netflix breit vervolg aan 'A Christmas Prince'!

Print
We zijn nog aan het bekomen van het sprookjeshuwelijk tussen Meghan Markle en Prins Harry, of er staat ons alweer een nieuwe 'Royal Wedding' op te wachten. En iedereen is uitgenodigd! Maar voor je je volgende drie maandlonen aan een jurk spendeert moet je weten dat de dresscode couch chic is, want we hebben het over het vervolg op een Netflix-bestseller 'A Christmas Prince'.

Wie van zeemzoete romantiek houdt, heeft vast en zeker de Neflix Original 'A Christmas Prince' in zijn kijkgeschiedenis staan. Alle romantische clichés in één film gegoten, perfect om tijdens de afgelopen kerstperiode languit van te genieten in de zetel. En hoewel kerst nog lang niet in zicht is, speelt Netflix het uiterst slim en laten ze ons opnieuw genieten van royale romantiek, deze keer met het vervolg - hoe kan het ook anders?! - 'The Royal Wedding'.

Het verhaal gaat nog steeds over journaliste Amber die een knappe prins aan de haak wist te slaan toen ze een reportage over hem maakte. Het paar plant de mooiste dag van hun leven, en zoals het de bride-to-be betaamt krijgt Amber last van cold feet.Ook Richard komt voor een dilemma te staan, eentje die het koninkrijk én de bruiloft in gevaar brengt...

 

 

Een officiële release datum heeft Netflix nog niet vrijgegeven, maar er wordt vermoed dat dit opnieuw rond de feestdagen zal draaien. Wij houden alvast popcorn in de aanslag!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video