Een Chanel handtas aan -70% korting shoppen? Deze website is tweedehands designer heaven

Print
Een Chanel handtas aan -70% korting shoppen? Deze website is tweedehands designer heaven

Foto: Pinterest

Dat Chanel handtasje waar iedereen met grote ogen naar kijkt en je aan de helft van de prijs hebt kunnen scoren? Niets geeft meer voldoening dan een goede designercatch. En zo’n schatten vinden is ineens heel wat makkelijker geworden, want op The Design Closet shop je tweedehands design aan fikse kortingen. Sla dat spaarvarkentje maar al kapot!

The Next Closet bestaat al sinds 2013 in Nederland, maar breidt nu uit naar België. Het platform biedt tweedehands designerkleding aan en helpt ook mensen met het verkopen van hun stukken. En de merken die ze verkopen? Alles wat je hartje begeert: van Gucci en Dior, tot Balenciaga en Dries van Noten. Die laatste is er trouwens door de uitbreiding samen met een heleboel andere Belgische merken bijgekomen. Zo kun je er ook Delvaux, Raf Simons en anderen vinden.

Een snelle blik op de website zorgde er al meteen voor dat redactrice Tiffany haar portemonnee bovenhaalde. Een - zo goed als nieuwe - zonnebril van Celine? Een vintage Burberry trenchcoat? *in winkelwagentje* 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video