Wait, what?! Deze ’13 Reasons Why’-acteur is ook zanger in een band

Print
Afgelopen week werd het veelbesproken tweede seizoen van ’13 Reasons Why’ op Netflix uitgebracht. Nu blijkt dat één van de acteurs er nog een klein bijbaantje op nahoudt, als zanger in een band. En ’t is nog goed ook!

Dylan Minette, beter bekend als Clay 'Helmet' Anker uit de Netflixserie '13 Reasons Why'. Het ingetogen personage komt in real life echter wel uit zijn schulp, want hij blijkt ook nog zanger te zijn naast acteur.

Wallows, zo heet het alternatieve rockbandje dat Dylan samen met nog twee vrienden vormt. En het is verrassend goed, om eerlijk te zijn. Het groepje was recent te gast voor een optreden bij 'The Late Late Show' met James Corden en werd zo voorgesteld aan het grote publiek. In de reacties zie je vooral terugkomen: "Huh, is dat die van 13 Reasons Why?"

Hoe je hun muziek en stijl het best beschrijft? Heel erg alternatief én hipster. Maar lieve Clay raakt er goed mee weg, en het deuntje van hun laatste liedje 'Pictures of Girls' is nog best catchy ook. Wij zijn alvast fan!

 

Een bericht gedeeld door Wallows (@wallowsmusic) op

 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video