MUST DO: Hang een plant in je douche, en wel om deze voordelen ...

Print
MUST DO: Hang een plant in je douche, en wel om deze voordelen ...

Foto: Pinterest

Voor iedereen die moeite heeft met slaap te vatten ’s nachts, moeten we vast niet uitleggen dat er heel wat trucjes te vinden zijn die gewoonweg niet werken. En hoe absurd het volgende ook zal klinken, dit trucje zou wél meteen naar dromenland sturen: een plant in je douche!

Het geheim voor een goede nachtrust lijkt niemand écht te kennen, maar dit trucje zou dicht in de buurt komen. Zou het echt zo simpel zijn als een plant in je douche te hangen?

 

PINTEREST

Ja, toch wel. Eucalyptusdouches zijn de nieuwste trend, en iedereen op Pinterest - volg je ons trouwens al? - lijkt ernaar te zoeken. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze hebben ook heel wat voordelen voor de gezondheid.

Hoe je te werk gaat? Verzamel een boel verse takjes met bladeren, daar kan eucalyptus tussen zitten, maar ook lavendel werkt goed. Knoop alles samen zodat je één grote bos krijgt en maak ze vast aan je douchekop. Zorg wel dat ze uit de stroom van water hangen.

ESSENTIËLE OLIËN

Door de stoom en warmte in je douche komen alle essentiële oliën van de planten vrij. Dit helpt tegen stress en geeft je immuunsysteem een boost. En natuurlijk, je slaapt als een roosje.

Op het internet geven verschillende voorstanders ook mee dat als je met een snotvalling zit, dit ook wonderen doet. En, het ziet er gewoon ook nog eens mooi uit.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video