JaniTV wil stem geven aan goed doel dat huisdieren van de euthanasiespuit redt: zo kan jij helpen!

Print
JaniTV wil stem geven aan goed doel dat huisdieren van de euthanasiespuit redt: zo kan jij helpen!

Foto: Instagram Jani Kazaltzis

Er heeft er maar één meer sterallures dan Jani en dat is Jani's hond, Qozmo. Het vogeltje zingt zoals het gebekt is, een wijsheid als een koe! Ondanks de divamanieren ziet Jani zijn hond bijna even graag als zijn kleerkast. Dierenmaand wordt op JaniTV dus heel serieus genomen. Vandaag wil Jani een stem geven aan 'Beestjes in Nesten', een initiatief dat baasjes financieel te hulp schiet om hun lievelingshuisdier in leven te houden.

'Beestjes in Nesten' heeft in de voorbije twee jaar 20 hondjes van de eeuwige slaap kunnen redden. Van zodra de baasjes de dierenartskosten niet meer kunnen dragen, gaan zij even op onderzoek en schieten in actie wanneer nodig. Je kan de vzw steunen door steunkaarten te kopen, donaties te doen of aanwezig te zijn op hun evenementen. En heb jij even geluk, want ze kondigen een benefiet aan waar jij bij kan zijn! 

 

Op zaterdag 30 juni 2018 organiseert 'Beestjes in Nesten" een grote benefiet in Brugge ten voordele van alle... euhm... beestjes in nesten! Denk: barbequeën met je hond, paard of goudvis - yep, àlle huisdieren zijn toegelaten -, deelnemen aan de gezamenlijke hondenwandeling, muzikale gastoptredens, genieten van honden- en paardenshows én misschien wint jouw tarantula wel de Funny foto-wedstrijd! Dat allemaal ten voordele van een arme stakker die wat medische hulp nodig heeft? Sounds like a plan! 

Deelnemen aan de benefiet kost €25 per persoon. Inschrijven kan door €25 x het aantal personen te storten op het rekeningnummer BE72 9731 5813 7316 met vermelding "BBQ + het aantal personen". 

WANT ALLE BEE(S)TJES HELPEN! 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video