Oh my god, dit is 'm dan: de jurk van Meghan Markle!

We keken er allemaal smachtend naar uit, het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Nu is het eindelijk zover en kunnen we genieten van het koninklijk feest. Eén van de grootste vragen was wie de jurk van Meghan zou ontwerpen, en laten we alvast zeggen: niemand had het bij het rechte eind!
Print

Wat voor een PRACHTIGE bruid is Meghan Markle? De jurk is een surprise van formaat, maar we weten eindelijk dat ze ontworpen is door Clare Waight Keller voor Givenchy. Daarnaast draagt ze ook de Filigree tiara uit 1932, die toebehoorde aan Queen Mary. Die mocht Meghan voor de gelegenheid lenen uit de collectie van Queen Elizabeth. 

Prins Harry - met baardje - ziet er ook damn fine uit in zijn uniform. Omdat hij als militair heeft gediend in 'the Household Cavalry's Blues and Royals', de unit waarmee hij naar Afghanista ging, koos hij ervoor om in gepaste kleding te trouwen.

Jani volgde de ceremonie ook mee en deelt zijn gedachten. “Meghan Markle zou in een jute zak naar het altaar mogen schreiden, dan nog zou ze er fantastisch uitzien! Maar laten we daar vooral geen dresscode van maken. *wink wink* De simpliciteit van de jurk doet haar natuurlijke schoonheid alle eer aan." Maar Jani heeft toch nog een klein puntje van kritiek: "Lag het aan mij, dan mochten ze er wel wat meer glitter tegen gegooid hebben - you know me - maar het ontwerp bewijst nog maar eens wat een klassebak Harry in huis gehaald heeft."

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video