Qozmo, zit! Leer je hond trucjes met deze populaire app

Print
Qozmo, zit! Leer je hond trucjes met deze populaire app

Foto: Dogo

“Fifi, zit! Nee, niet liggen, zit!” Probeer jij je favoriete haarbal ook al langer discipline bij te brengen, met middelmatig succes? Enkele slimme technerds hebben je gebeden aanhoord, want sinds kort is er een app die je helpt om je hond trucjes aan te leren.

Apple verkoos de nieuwe app al tot één van zijn favorieten van het jaar, en heel wat mensen zijn ook al verkocht. ‘Dogo’ staat nog maar net in de Appstore, maar verovert nu al de harten van heel wat hondeneigenaars.

Hoe werkt het dan? De applicatie bevat meer dan 30 trucjes om je kleine (of grote) keffer aan te leren. Je krijgt stap voor stap uitleg wat je moet doen met leuke illustraties en voorbeeldvideos. Ook zit er een ‘klikker’ inbegrepen.

De bedoeling is dat je uiteindelijk stijgt in level, net zoals in een spelletje. Om dat te doen moet je een video maken van je fluffy die een trucje doet, indienen en vervolgens zal een echte professionele trainer je beoordelen en feedback geven.

De eerste 5 trucjes zijn gratis, maar als je ze graag allemaal leert kun je ze kopen voor 9,99 euro. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video