Hebben! Marie Jo duikt na 37 jaar in de badmode en iedereen is er gek op!

Print
Hebben! Marie Jo duikt na 37 jaar in de badmode en iedereen is er gek op!

Foto: Marie Jo

Het Belgische lingerielabel Marie Jo is sinds 1981 een vaste waarde in lingerieland, en achtte na al die jaren de tijd rijp om eindelijk een swimwearcollectie uit te brengen. Tot groot genot van hun fans, want die kunnen vanaf nu ook op het strand paraderen in hun favoriete label. Wedden dat jij jezelf ook bij dat groepje mag rekenen na het zien van de collectie?

Marie Jo staat bekend om het gebruik van mooie materialen en zweert bij goede pasvormen. En die waarden sluiten uiteraard ook perfect aan bij hun swimwearcollectie. Hun inspiratie haalden ze bij iconische vrouwen. Haal de Grace Kelly, Cathérine Deneuve of Romy Schneider in jezelf dus maar naar boven, want binnenkort zie je er even stijlvol uit als zij.

 

Take the plunge and start a new adventure with us. #mariejo #swimwear

Een bericht gedeeld door Marie Jo (@mariejolingerie) op

 

Kenmerkend aan de badpakken en bikini's van Marie Jo zijn luxueuze materialen, flatterende snitten, gracieuze details en een minimalistisch lijnenspel. De collectie is opgebouwd rond zes concepten, telkens uitgevoerd in twee of drie interpretaties. Onze favoriet? Definitely het streepjesbadpak met laag uitgesneden rug of de retro Brigitte-lijn met gekleurde randen. En wij zijn duidelijk niet de enige...

 

 

 

Een bericht gedeeld door A Y L I N (@aylin_koenig) op

 

En dat is nog niet alles! Naast perfect zittende badpakken en bikini's kun je bij Marie Jo nu ook terecht voor een selectie luxeaccessoires. Denk luchtige kaftans in viscose of een heerlijk comfortabel strandjurkje. Do you take the plunge is het motto van deze hele campagne. Wel Marie Jo, don't mind if we do!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video