Hield Mike uit 'Blind Getrouwd' er geheime relaties op na? “Hij heeft iedereen voorgelogen”

Print
Hield Mike uit 'Blind Getrouwd' er geheime relaties op na? “Hij heeft iedereen voorgelogen”

Foto: VTM

Het begon als een schitterend sprookje, maar het crashte in zowat het diepste dal in heel de geschiedenis van VTM-programma 'Blind Getrouwd': het huwelijk van Mike en Marjolein. Er werd al snel met de schuldige vinger naar Marjolein gewezen, die tot ijskoningin werd gekroond. Maar de 23-jarige Joni vertelt nu aan Dag Allemaal dat Mike ook niet zo heilig zou zijn en er geheime relaties op nahield.. 'Hij wilde dat ik zweeg omdat hij heel bang was dat zijn imago een deuk zou krijgen.'

Als een grapje onder vriendinnen zocht Joni na de tweede aflevering van 'Blind Getrouwd' contact met Mike. De twee begonnen dan met elkaar te chatten op Facebook, en het ging snel. "Mike vertelde me al na één dag babbelen dat hij een geweldige klik met mij voelde.

Afspraakjes

Dus vonden ze er niets beter op dan meteen op date te gaan. Maar omdat de opnames van het programma nog liepen, was in het openbaar verschijnen wat moeilijk. "Een jongen direct bij mij thuis binnenlaten, dat doe ik normaal nooit, maar door het programma kon dat nu niet anders." Tijdens hun afspraakjes vertelde Mike dan ook dat het niet lukte met Marjolein, en dat ze elk hun eigen weg waren gegaan. "Hij heeft niet lang getreurd om haar. Toen hij tijdens een van de afleveringen alleen op reis vertrok, stuurde hij mij lieve berichtjes en kocht hij zelfs een paar schoenen voor me."

Imago

Kort na die reis verbrak Mike plots alle contact. “Tot hij me vorige week een berichtje stuurde, om te melden dat hij stapelverliefd was geworden op Hannah.” En dat deed hij volgens Joni niet zomaar, want Mike wil kost wat kost vermijden dat hun geheime relatie aan het licht kwam. Tenslotte kwam hij als slachtoffer uit het programma en wekte hij medelijden op bij zowat heel Vlaanderen. "Hij stuurde me verschillende berichtjes, eigenlijk meer pijnlijke smeekbedes, opdat ik zou zwijgen. Hij was heel bang dat zijn imago een deuk zou krijgen als dit aan het licht zou komen."

Ondertussen reageerde ook VTM op de beschuldigingen van Joni en zegt dat ze niet kloppen. “De relatie dateert niet van tijdens de opnames, wel van tijdens de uitzendingen, maanden later. Wat dus geen probleem is aangezien Mike en Marjolein al uit elkaar waren.

En Marjolein, die pikte ondertussen de draad weer op en startte het project #stoppesten. In de nasleep van het programma kreeg ze zelf heel wat harde reacties te verwerken. Met dit initiatief wil ze nu pestgedrag bij volwassenen aankaarten. 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video