Must see! Netflix lanceert trailer van 'You', een combo van 'Pretty Little Liars' en 'Gossip Girl'

Print
Een hoofdrolspeler uit 'Gossip Girl', één van onze favoriete actrices uit 'Pretty Little Liars' en de makers van 'Riverdale'. Gecombineerd zijn ze de nieuwe Netflix-serie 'You' en binnenkort dus ook ons nieuwste bingewatchproject. Dat ook deze Netflix Original een knaller van formaat gaat worden, kunnen we met zekerheid zeggen na het zien van de trailer.

In de zomer van vorig jaar draaide de geruchtenmolen op volle toeren: Penn Badley (aka lonely boy) en de bloedmooie Shay Mitchell uit 'Pretty Little Liars' zouden samen spelen in een gloednieuwe thrillerserie. Wie niet enkel fan is van de acteurs maar ook van de series heeft geluk, want ook de verhaallijn zou iets weg hebben van onze favo verslavingen. Netflix bevestigt dat alles nu met een bloedstollende trailer!

 

HET VERHAAL

‘You’ gaat over Joe Goldberg (Penn Badgley) die verliefd wordt op Guinevere Beck (Elizabeth Lail) en haar online stalkt om alles over haar te weten te komen. Wanneer hij haar op een nacht volgt naar een metrostation, valt Guinevere op de sporen en kan Joe haar leven redden. De twee worden close, maar dat is tegen de zin van Peach Salinger (Shay Mitchell), die vermoedt dat Joe een geheim met zich meedraagt. Ze doet er dan ook alles aan om dat te onthullen, en als we de trailer mogen geloven loopt dat niet goed af...

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video