Kunnen we! Beste pastasaus ter wereld bevat maar drie ingrediënten en is 'poepsimpel' om te maken

Print
Kunnen we! Beste pastasaus ter wereld bevat maar drie ingrediënten en is 'poepsimpel' om te maken

Foto: Shutterstock

Eindigt een kooksessie bij jou ook steeds met meer eten aan de muur dan in je bord? Of is de enige deftige maaltijd die je doorheen de week eet een bord met restjes dat 'la mamma' langs komt brengen? Er is licht aan het einde van de tunnel, want er bestaat een pastasaus die je met amper drie ingrediënten kunt maken. En het zou nog eens de beste ter wereld zijn als we Marcella Hazan, auteur van baanbrekende kookboeken zoals 'Essentials of Classic Italian Cooking', mogen geloven!

Het recept van Marcella Hazan is ondertussen twintig jaar oud, maar blijft na al jaren nog overeind. Afgezien van het 'pruttelen' is deze saus dan ook in een wip klaar. Meer nog, je hebt de ingrediënten waarschijnlijk zelfs in je keuken liggen. De wereldbefaamde saus bevat namelijk enkel tomaten, ajuin en boter. 

INGREDIËNTEN:

  • 800 gr tomaten in blik
  • 1 ajuin
  • 6 el boter

 

ZO MAAK JE HET:

  1. Doe de ajuin in twee en laat die samen met de boter en tomaten 45 minuten in een pot pruttelen op een middelhoog vuur.
  2. Voeg zout toe naar believen. 

Yes, we can!

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video