Jani ontmoet de leading lady van L'Oréal Paris in Cannes: deze zomer draait alles om de 'glow'

Print
Cannes is naar goede gewoonte opnieuw het epicentrum van de glitter en glamour. En waar glamour is, is Jani natuurlijk ook te bespeuren. Hij mocht dankzij L'Oréal Paris deel uitmaken van het openingsevent van het jaarlijkse Filmfestival van Cannes. Maar voor hij de geduchte rode loper betrad, maakte hij kennis met één van de leading ladies van L'Oréal Paris en make-up artist extraordinair: Val Garland! Ze vertelt ons niet enkel hoe we er even stralend kunnen uitzien als de sterren deze zomer, maar onthult tegelijkertijd een nieuw make-upproduct met... chocolade!

 

THE WORTH IT SHOW

Bekijk elke dag live vanuit het Cannes Filmfestival 2018 de 'Worth It Show' op Facebook. In die talkshow geeft L'Oréal Paris het woord aan de leading ladies uit de filmwereld. Maar omdat Jani die avond zelf onder handen genomen werd vooraleer de rode loper te betreden, kreeg hij de kans dé vrouw achter alle beeldschone sterren te ontmoeten: Val Garland.

 

 

MADAME MAKE-UP

Deze dame heeft een portfolio om U tegen te zeggen, schminkte de groten der aarde en heeft er waarschijnlijk meer Vogue-shoots op zitten dan Jani stylings. Ze werd dan ook niet voor niets tot make-up director van L'Oréal Paris benoemd. En Jani mocht bij de bron van de glitz & glam zelf gaan polsen hoe we in de zomer van 2018 kunnen shinen

 

NATURAL GLOW

Dat laatste mag je redelijk letterlijk nemen, want deze zomer draait hat allemaal om die natural glow. Vul je collectie highlighters en blush zeker aan en koop een zonnebril voor de boyfriend, want komend seizoe ga je STRA-LEN!

 

 

LEKKERE LIPPEN

Omdat we nieumand willen verblinden, houden we de lippen mat. Geen matte lipstick waar je lippen er na enkele minuten als een gedroogde vijg uitzien, maar een rijke matte liquide lipstick die naar chocolade ruikt! Als je nog geen man aan de haak had geslagen zal dat vanaf nu geen enkel probleem meer zijn!

 

Bekijk de Worth It Show nog tot en met 14 mei live op de Facebookpagina van L'Oréal Paris.

Meer over L'Oréal beauty

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video