Shop o'clock! 17 track pants voor de hedendaagse Sporty Spice

Na het werk wat zetelhangen, om dan vervolgens je beste beentje voor te zetten op de dansvloer? Dat kan tegenwoordig allemaal met één en dezelfde broek. Sportievelingen kunnen zelfs nog even halt houden aan de fitness als ze dat wensen. Yep, de trainingsbroek kreeg een grote promotie dit jaar. Fashionista's zijn er gek van en hij zit nog eens o zo comfortabel. Al gelden er wel een paar regels om deze sporty chic trend tot een goed einde te brengen, lees even mee!
Print

 

SPORTY + CHIC

Het sporty stuk is - obviously - de broek, hou de rest dus chic. Denk aan elegante topjes, een paar hakken, chunky juwelen,... Helemaal foolproof is de combinatie track pants + sandaal met hak + vrouwelijke blouse.

PASVORM

Zoals bij elk kledingstuk kan de pasvorm je outfit maken of kraken. Zeker in het geval van een losse broek is de juiste maat van groot belang. Maak je dus niet druk wanneer je een maatje groter moet gaan, aan de buitenkant bekom je net het tegenovergestelde. 
 

BLOEZEN

De meest geliefde tip van Jani: laat je top bloezen. Wanneer je je top niet in je broek steekt, krijg je twee losse kledingstukken op elkaar, wat voor een onflatterende look zorgt. Laat je je top bloezen, dan creëer je een taille en is all good!

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video