Halleluja! Dankzij dit toestel kom jij nooit meer te laat én is je outfit on fleek

Print
Jij die nog voor je kleerkast staat te piekeren terwijl je vriend al in de wagen zit te wachten, om dan tot de conclusie te komen dat je favoriete jurkje in de wasmand ligt... Sounds familiar? Dan is het jouw geluksdag, want Lidl verkoopt een apparaat waardoor je dat jurkje toch kunt aantrekken, je die echtelijke ruzie kunt vermijden én - tot grote verbazing van alle gasten - op tijd arriveert. Benieuwd?

Hoe je het ook draait of keert, jij gaat in dat jurkje naar het feest, punt. Ook al moet je daarvoor twee aperitiefrondes en je voorgerecht opgeven, is de kans groot dat die ader op je vriend's voorhoofd deze keer wel springt en je waarschijnlijk een verschot in je rug krijgt door een spurtje te trekken met strijkplank en -ijzer.

Wel, dankzij Lidl kun je heel bovenstaand scenario vermijden door een minieme investering van 19,99 euro. In ruil levert de postbode een stoomborstel bij jou thuis af, of scoor je er zelf één in de winkel. Een stoomborstel spot je niet enkel achter de schermen van catwalkshows en in klerenwinkels, maar lijkt ook thuis een echte lifesaver te zijn.

De naam zegt het zelf al, dit apparaat produceert stoom en maakt op deze manier komaf met kreuken en geurtjes op kledij. Je kunt als het ware je tanden staan poetsen en tegelijkertijd die party outfit in orde brengen. Meer nog, de stoomborstel van Lidl is een compact model die je makkelijk in en uit de kast haalt om te gebruiken. Je kunt 'm zelfs meenemen op reis!

 

HOE WERKT EEN STOOMBORSTEL:

  • Hang het kledingstuk op aan een kapstok
  • Laat de stoomborstel ondertussen even opwarmen
  • Maak met de stoomborstel op- en neerwaartse bewegingen langs het kledingstuk tot de kreuken verdwenen zijn
  • Voilà, klaar om te shinen in je outfit!